Mallisto
Suomalaisuutta ja perinteitä kunnioittaen

Virsu -mallisto

Lapsesta lähtien olemme ihailleet isopapan tuohitöitä. Luonnonmateriaali ja taidokas punonta luovat kiehtovan lopputuloksen. Haluamme jatkaa tuohen tarinaa ja lisätä siihen omaa ajatusmaailmamme. Syntyi mallisto, joka koostuu kahdesta graafisesta printistä; Virsu ja Valssi. Ne onnittelevat 100-vuotiasta Suomea ja kertovat meidän, suomalaisten juurista.

Virsu -mallistoamme on saatavilla seitsemässä eri värivaihtoehdossa postikortteina ja julisteina.

Valssi -mallisto

Valssi syntyi Virsun jälkeen. Sen ulkoasu tuo omistajalleen lisäarvon, kuvaamalla suomalaisten rakastaman tanssin askelkuviot. Malliston väriyhdistelmistä sinivalkoinen on erityinen kunnianosoitus juhlavuodelle. Valssi-mallistoamme on saatavilla kuudessa eri värivaihtoehdossa postikortteina ja julisteina.

Punos -mallisto

Punos nostaa keskiöön käsityöperinteet, taidon joka on yhä harvemmalla. Tuohinauha eli siisna soveltui punomalla tehtävien esineiden valmistukseen. Punos on pintaa, jossa upea jälki ja mallistollemme tuttu modeni ilme yhdistyvät.

Punos-mallistoamme on saatavilla mustavalkoisella, valkomustalla ja sinivalkoisella värityksellä postikortteina ja julisteina.

Kontti -mallisto

Aurinkoinen ja lämmin Jaakonpäivän aamu, elonkorjuu voi alkaa. Kontissa herkulliset eväät pellolle. Laurinpäivään mennessä työ on tehty ja kolme viimeistä kortta sidotaan yhteen,
palmikoidaan ja asetetaan kiven alle - viljaonni pysyy pellossa

Kontti -mallistoamme on saatavilla mustavalkoisella, valkomustalla ja sinivalkoisella värityksellä postikortteina ja julisteina.

Kopsa -mallisto

Kopsa on lastattu puolukoilla, rakkaiden lähettämillä postikorteilla, mummon tekemän ruisleivän viipaleilla ja rantojen kauneimmilla kivillä. Mitä aarteita sinun Kopsa kätkee sisäänsä?

Kopsa -mallistoamme on saatavilla mustavalkoisella, valkomustalla ja sinivalkoisella värityksellä postikortteina ja julisteina.

Koot

Mallistoa on saatavilla postikortteina sekä julisteina.
Koot: 12x17 cm, 14,7x20,9 cm, 30x40 cm ja 50x70 cm.
Tuotteet on suunniteltu ja painettu Suomessa.